joi, 26 martie 2009

Sondaj

Cineva mi-a spus aseara ca sunt proasta pentru ca imi pasa de ceilalti si pentru ca imi fac griji pentru problemele lor si mai putin pentru ale mele, insa eu cred k traim intr-o societate in care nimanui nu ii mai pasa si tocmai pentru ca eu fac parte dintr-o minoritate pe cale de disparitie, asta ma face diferita, asta ma face speciala, asa ca..cei care cititi va rog dati-mi un raspuns..sunt sau nu proasta?

9 comentarii:

  1. nu esti proasta,doar ca invata sa nu te mai bagi unde nu-ti fierbe oala pentru ca mereu cand dai un sfat,desi il dai din inima face mult rau multor persoane

    RăspundețiȘtergere
  2. Mda...as vrea sa stiu cui am facut rau..dar nimeni nu-mi spune...oricum..imi pare rau...

    RăspundețiȘtergere
  3. parerile de rau oricum nu-si mai au rostul,dar macar invata ceva din ce ti-am zis

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu sufar de acelasi sindrom ca si tine: altruism cronic. si imi pare rau ca se profita de mine dar niciodata nu am regretat ca am ajutat pe cineva (chiar daca acea persoana nu merita). asta e firea mea si oricat as incerca nu ma pot schimba. si ma bucur ca mai exista si oameni ca noi :)important e sa fii tu impacata cu tine, sa stii ca ai facut acel ceva pt ca asa ai simtit si ai crezut ca e ok.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nici eu nu am regretat ca am ajutat pe cineva si la mine nu a contat niciodata ca era 3 dimineata sau 5 dupa-amiaza mereu eram acolo cand era nevoie de mine...dar..se pare ca indiferent de situatie..nu era bine. intotdeauna chiar.

    RăspundețiȘtergere
  6. Aici nu se pune problema 'prostiei'.... a ajuta pe ceilalti nu este o prostie si in viziunea mea, aceasta specie din care de altfel si eu fac parte nu este tocmai pe cale de disparitie..... Oameni ca noi vor tot fi, minoritari ce-i drept, dar vor exista.
    Iar faptul ca ajutam anumite personalitati care nu ne pot aprecia pentru ajutorul nostru dat fara consimtamantul lor (sunt cazuri) asta nu inseamna ca ne-am bagat unde nu ne fierbe oala. Si faptul ca nu iese bine niciodata reflecta caracterul persoanei pe care am vrut sa o ajutam.... asta e, unii aprecieaza valorile adevarate, altii nu. Nu-ti fie teama si nu iti mai pune la indoiala ajutorul tau si deciziile tale. Desi nu vad multi asta, tu vei ramane in continuare tu insuti, ii vei ajuta chiar daca nu merita. Povesti tot sunt, nu renunta si sa nu te mai intrebi daca esti sau nu proasta. Nu esti!

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc! Si ma bucur ca nu suntem chiar pe cale de disparitie..in ultimele zile am stat si m-am gandit..daca nu suntem, poate ar trebui sa fim.

    RăspundețiȘtergere
  8. In realitate nu-ti pasa

    RăspundețiȘtergere