luni, 19 octombrie 2009

Leave you?


Plecare...am facut-o deja...am plecat,dar oare asta schimba ceva?Oare distanta face lucrurile mai usoare? Toti ma critica pentru ca te iubesc, da..acum o recunosc..nu are nici un sens sa mai neg..dar nu asta e scopul. Stateam si ma gandeam ...am facut multe greseli in viata, dar sa te iubesc nu a fost una din ele. De-ar fi sa iau lucrurile de la capat, nu as schimba nimic. Nu regret nimic din ceea ce te priveste. Poate lucrurile nu au fost roz , la naiba, nimic nu e roz zilele astea dar tu prin toate tonurile de gri puteai da culoare. Cu bune cu rele , cu certuri si impacari , m-ai invatat sa traiesc. Mi-au spus ca mi-am pus viata in asteptare pentru tine? Sunt prosti...tu ai fost viata. M-ai invatat sa plang, m-ai invatat sa rad, m-ai invatat sa iubesc si mai presus de toate m-ai invatat ca orice ar fi trebuie sa merg inainte...Da, tu nu esti inainte ci inapoi acum ,..dar trecutul ne face cine suntem in prezent si prezentul duce spre viitor, deci, cu o logica mai aiurita..tu duci in viitor. Nu regret nimic si sper sa fii fericit...Pentru ca si eu am fost..cu tine...Pot sa ma judece toti,ti-am facut o promisiune ca o sa fiu mereu langa tine si asa o sa fac.I'll just try to take care of you , no matter how far i might be!

2 comentarii:

  1. Buna draga administratora a acestui blog. Adelina Rosca mi l-a recomandat spre citire si intr-adevar sunteti cam pe acelasi calapod. Nu stiu daca esti sau nu interesata ca ideile tale sa aiba o deschidere mai mare spre cititori, dar in cazul in care doresti acest lucru eu sunt dispus sa te ajut cu promovarea. Probbil ca o sa intri pe blogul meu si o sa-l citesti, dar daca accepti ajutorul o sa te rog sa imi lasi un mesaj unde vrei tu : sub forma de comentariu, pe mess in pagina "Vorbeste cu mine!" de pe blog sau in pagina "Contact" de pe blog. Astept un raspuns de la tine... numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Salutare, spune-mi daca vrei sa facem un schimb de linkuri. Anunta-ma pe oigen11@gmail.com sau pe http://oigen.info printr-un comentariu ca m-ai adaugat iar in cel mai scurt timp posibil vei primi notificarea ca am facut acelasi lucru.

    Multumesc anticipat! Oigen

    RăspundețiȘtergere