marți, 2 noiembrie 2010

Un sac plin de vise


Ce te faci cand cineva iti aduce un sac plin de vise si vrea sa le impartasiti?
Ii spui ca da?Ii spui ca nu....sau...poate?
Ce te faci daca i-ai promis ca o sa aveti vise comune?
Ce spui cand cineva a aruncat sacul tau si tu nu mai ai nimic?
Tu vii acum cu unul nou si mi-l postezi la picioare...Imi spui ca ma iubesti si imi ceri sa-l impartasim.
Cum pot eu sa iti spun ca eu nu mai am vise? Cum iti spun ca ma tem?
Si daca o fac, cum sa te fac sa intelegi?Sa nu intelegi gresit?
Tu ai pornit de la zero...dar eu?eu am un dulap plin de schelete..
Al tau...al tau e plin de vise..
Daca or sa ajunga impreuna si o sa ti le transform in cosmaruri?
Ma sperie...dar nu ideea ca eu o sa patesc ceva...ale mele s-au dus demult...imi pare rau ca tu trebuie sa te lupti cu vidul...
Ceea ce ma sperie e ca o sa te ranesc eu pe tine...Ca o sa iti aspir visele si energia ...doar pentru ca eu nu am. Doar pentru ca un el mi le aspirase pe ale mele...
M-ai urcat undeva pe un piedestal pe care nu-mi am locul...Nu e faptul ca vrei prea mult...dar e ca nu am eu ce oferi.
Si sa stii ca nu vreau sa iti aspir sacul de vise ci sa le impartasim...dar in intreg procesul stiu ca vor fi si victime colaterale.Vreau doar sa nu fii tu una din ele.

Un comentariu:

 1. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
  Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
  Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Multumesc,Cu stima Vlad!

  RăspundețiȘtergere