miercuri, 14 ianuarie 2009

Stii, stiti?


Stiti ce? Asta e pentru cei care ma cunosc personal si care imi cititi blogul, e pentru cei pentru care am vrut sa incetez sa mai scriu aici ce simt..Nu-mi pasa ca il cititi , nu imi pasa ca stiti ca nu ma simt bine, nu vreau sa va dau explicatii, nu vreau sa va raspund la intrebari atunci cand ne intalnim personal pentru ca oricum nu ati intelege si oricum ati continua sa ma barfiti in continuare, asa cum ofaceti mereu...ideea e ca trebuie sa scriu am nevoie si simt ca ma sufoc..ma sufoc in mine daca nu "tip" ca nu mi-e bine..ma doare tot, plang si ma mai doare un pic...ma opresc si ma doare si mai tare asa ca plang iar si tot ma doare...Nu mai stiu ce sa fac si nu mai pot opri durerea...Nu mai e el acum de vina sau nu mai e numai el...el a fost catalizatorul..pe undeva pe dedesubt aveam ascunsa si reprimata atata durere...nu va spun de ce, nu va priveste doar: DOARE! si vorba cuiva: daca voi imi spuneti ca o sa treaca asta nu inseamna ca intr-adevar ma ajuta si nici ca sunteti intr-adevar acolo pentru mine, pentru ca nu sunteti! Pentru ca nu va pasa! Pentru ca la sfarsitul zilei toti sunteti niste straini iar eu ma instrainez total. Dar tot ce vreau sa stiu e : stie careva cand se va sfarsi cu durerea? cand nu o sa ma mai topesc sub greutatea lacrimilor pe care trebuie sa le adun in mine pentru ca nu le pot lasa sa se iveasca de fata cu voi? Stiti careva cand nu o sa ma mai arda cicatricile pe care le-ati lasat, pe care le-a lasat si mai ales pe care le-au lasat?
Stie cineva cand o sa imi ajunga aerul pana in plamani total asa incat sa nu ma mai sufoc? Stie cineva cand o sa incetez sa mai oftez? Va rog...spuneti-mi ca stiti.....

4 comentarii:

  1. asta doar tu vei afla ... cred ca cel mai important lucru este acela cand reusim sa trecem peste aceasta durere si sa invatam din trecut dar sa ramanem cu amintirile placute.
    Durerea este ceva insuportabil uneori insa nu trebuie sa fie un mootiv ... pentru ca totul depinde de noi ... noi cei care oarecum gandim la fel si ne respectam reciproc chiar si daca poate nu ne cunoastem cu adevarat sau suntem niste simpli straini.

    RăspundețiȘtergere
  2. da doare ... capul sus si trecem si peste asta! have faith ;)

    RăspundețiȘtergere